lening simulatie Bank van de Post

Bij Bank van De Post kunt u verschillende leningen simuleren. Zo is er de lening op afbetaling. Die kan al vanaf 1250 euro en gaat tot 37.000 euro. Deze lening is er vooral om kleine projecten waar te maken. Zo kunt u er verbouwingen of studies mee betalen. U kan ze ook gebruiken voor een nieuwe wagen. De looptijd gaat van 12 tot 60 maanden. Dit natuurlijk in functie van het te lenen bedrag. Hoe meer u wilt lenen, hoe langer u zult moeten afbetalen. En daarbij gaat het om een vast bedrag per maand voor de gehele looptijd. Voor deze lening hoeft u voor de berekening enkel het doel en het bedrag aan te geven en dan krijgt u meteen een overzicht van wat de bank van de Post aanbiedt.

Voor een woonkrediet kunt u op drie manieren de lening simulatie doorvoeren. Op basis van de kostprijs van het huis, op basis van de totale kostprijs met de eventuele renovatie inbegrepen en op basis van uw inkomen en dat van uw partner. Verder kunt u ook een lening simulatie doen voor Postbudget, een geldreserve die de bank aanbiedt. En dit tot 10.000 euro.

Gepubliceerd op 26 september, 2011

One Response to “lening simulatie Bank van de Post”

  1. Had graag de mogelijkheid en voorwaarden besproken voor het bekomen van een kortlopende (6 maanden) beperkte persoonlijke lening (2.000 euro). Ben houder van een postbankrekening waarop maandelijks mijn pensioen wordt gestort (3.096 euro).
    Kan ik daarover een gesprek hebben met een van uw medewerkers een voormiddag van volgende week ? Liefst bij kantoor Bisschoffsheimlaan, waar ik gewoonlijk mijn verrichtingen doe.
    Dank vooraf voor uw reactie.

Plaats een reactie of stel een vraag