autofinanciering simulatie cofidis

Autofinanciering

Een autofinanciering kan men omschrijven als een aflosbaar krediet waarvan de interestvoet, het bedrag en de maandelijkse aflossingen vastliggen. Met andere woorden: er zijn geen verrassingen. Dankzij het jaarlijks kostenpercentage weet u meteen waar u staat. Om de consument te beschermen is het ook wettelijk verplicht om dit jaarlijks kostenpercentage te vermelden. Er zijn meerdere redenen waarom personen kiezen voor een autokrediet:

  • Op het moment van de aankoop van de wagen zijn er onvoldoende financiële middelen om de wagen te financieren.
  • De koper wenst de kosten te spreiden en gaat aan autolening aan. Zo hoeft de koper niet in 1 keer een groot bedrag op te hoesten.

Autofinanciering simulatie Cofidis

Zo’n autofinanciering kunt u bij vele Belgische financiële instellingen afsluiten. Ook bij Cofidis hebt u deze mogelijkheid. We raden u aan om eens een autofinanciering simulatie bij Cofidis door te voeren. Zo weet u per direct het jaarlijks kostenpercentage van deze aanbieder. Zo’n simulatie kunt u gemakkelijk op de site van de aanbieder doorvoeren en neemt nauwelijks tijd in beslag. Achteraf is het mogelijk om de financiering per direct online te ondertekenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *