Lening simulatie ING

ing Op het moment van schrijven heeft ING de volgende leningen.

Voor een voertuig, voor een woning, voor een eco krediet en voor overige zaken. Per verschillende lening, betaalt u een ander rente percentage. En dus per lening kunt u een andere lening simulatie maken bij ING. Als u rechts kijkt, dan ziet u een lening simulator. We zullen hieronder de rentes van ING neerzetten zodat u zelf de desbetreffende lening simulatie maken.

Voor het woningkrediet betaalt u bij een hypothecaire lening van 10 jaar: 3,3%. Bij 15 jaar 3,35% en bij 20 jaar 3,6%. Die getallen kunt u hiernaast in de simulator invoeren.

Voor het autokrediet betaalt bij bij ING bij een lening van 20.000 euro en een looptijd van 12 maanden, 1,95%. Bij 36 maanden betaalt u ook 1,95%. Bij 72 maanden betaalt u 2,95%. De reden dat u meer rente moet betalen bij een langere looptijd, is dat het risico voor de bank toeneemt. De auto is na 6 jaar namelijk nog maar een fractie van de nieuwprijs waard. De auto is na 12 maanden nog veel meer waard en mocht u de lening niet terug kunnen betalen, dan kan de bank nog veel geld bekomen voor de auto. Houd daar dus rekening mee tijdens de simulatie.

Indien u bij ING een ecolening afsluit voor een zuinige auto betaalt u dezelfde rentes als bij het autokrediet. U kunt dus dezelfde percentages gebruiken in de lening simulatie.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *